Pensionari si tinerii au acces la cel mai rapid credit nebancar

Credite pentru pensionari oferit de un institut nebancar ce doreste sa ajunga in topul bancilor ce ofera sume de bani rapide.

De mai bine de 3 ani am ajuns in romania si oferim unele din cele mai indrasnete finantari cu sume mci de pe piata. Am decis sa oferim o perioada in care sa inapoiezi finantare de maxim 43 luni pentru a nu fi o povara creditul ce tocmai l-ai luat.

Ratele sunt fixe pe toata durata finantari, si nu pote creste pe parcursul desfasurari imprumutului. De acasa, din fata calculatorului sau la telefon poti accesa un credit folosindu-te de pansia ta, nu este nevoie sa te deplasezi de acasa in nici un fel.

Care sunt conditiile de acordare


  • Varsta solicitantului practic nu conteaza cat de mare este, important este sa avem o colaborare corecta si de durata, fara incidente majore de ne-plata a ratelor.
  • Trebuie sa faci dovada ca esti pensionar prin cuponul de pensie
  • Buletinul de identitate este onligatoriu in momentul solicitarii imprumutului.
  • Bani se acorda la domiciliu tau in maxim 24 ore de la intocmirea actelor de creditare, doar dupa semnarea contractului de credit.

De ce sa apelezi la acest institut nebancar


Sunte extrem de atenti cu veniturile pensionariilor, acordam sume de bani de minim 400 lei si maxim 3000 lei. Pensia ta trebuie sa fie de minim 400 lei. Ai nevoie doar de 2 documente prin care sa te autentifici ( buletinul) si prin care sa faci dovada ca esti pensionar ( cupon pensie).

Ratele sunt egale pe toata perioada creditari si se paltesc lunar. Ai la dispozitie un consultant din oficiu care te indruma catre accesarea rapida a creditului, acesta iti spune daca este bine sa te imprumuti si ce suma se potriveste cel mai bine pentru castigurile dvs. din pensie.


Cu aplici si cum accesezi aceste credite


Ai 3 variante prin care poti aplica: online, telefonic sau prin sms. Dupa aplicare, un agent al institutului nebancar te suna pentru comfirma creditul, poate dura pana la 24 ore pana ce vei fi contactat.

Pentru ca pensia ta este mica, nu se cere garantii sau girant. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »