Imprumuturi simple,online si rapide. Acum si fara multe acte de intocmit

La CarFaur poti face imprumuturi rapide cu suma de bani de maxim 45.000 lei. Un institut financiar fondat in 2004 cu o vechime mare in acordarea de credite online fara multe acte de intocmit.

Avem o traditie in acordarea de finantari de nevoi personale, suntem profesionisti puteti avea incredere deplina in noi. Impreuna putem dezvolta relatii de lunga durata.

Detaliile finantari


Acest institut nebancar ce acorda imprumuturi pentru consum, pentru fiecare persoana ce doreste un credit, ifn-ul pune la dispozitie un consilier bancare care te indruma in demersul accesarii ofertei

Avantajele imprumutului


Iti oferim o dobanda extrem de avantajoasa, de minim 6 % si maxim 14%, aceasta dobanda este aplicata in functie de istoricul tau. De ex. daca ai ramas cu ratele in urma pentru maxim 5 luni, la un credit pe care tocmai l-ai achitat, si ai fost inregistrat ca restantier dobanda este de 14%.

Dobanda pe care o practicam este fixa sau variabile, in functie de preferintele solicitantului. Toate ofertele sunt flexibile create special pentru a te avantaja.

Ai cel mai urgent acces la ofertele institutului nebancar. Formularul pe care trebuie sa-l completezi,  este cu mult simplificat pentru o acordare cat mai rapida a creditului solicitat.

Aprobarea ofertei de credite se face in functie de suma pe care o soliciti, cu cat mai mare cu atat dosarul se analizeaza mai mult.

Acest imprumut se acorda doar cu garantii sau girant
Imprumuturile online

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »