Imprumuturi nebancare online avantajoase oferite cu acte putine

Doresti un imprumut nebancar oferit cu acte putine? Se pare ca ai ajuns unde trebuia, astazi va ofer detaliat o institutie nebancara ce acorda credite online pentru nevoi personale.

Pe numele ei imocredit, acorda finantari de consum fara sa te intrebe ce faci cu bani si in ce scopuri investesti sau chieltui banii.

Pentru a aplica la un astfel de imprumut avantajos trebuie sa fi cetatian al acestei tari sau in Europa. Valoarea imprumutului nu poate fi mai mica de 5000 euro si mai mare de 15.000 euro.

Ofertele de imprumut se acceseaza atat in lei cat si in euro, totul depinde de preferinta dobanzi. In euro dobanda este mai mica decat in lei
Dobanda este variabila, in functie de bonitatea clientului, cu cat mai serios si cu alte credite achitate la timp, dobanda scade considerabil.

Conditii eligibile de imprumut


  • Poti aplica la acest imprumut online
  • Varsta minima in momentul aplicarii este de 18 ani 
  • Varsta maxima difera, femeile 75 ani si barbati 70 ani
  • Vechimea in munca pe care esti obligat sa o ai in momentul finantarii este de minim 6 luni la ultimul loc de munca
  • Salariul mimim trebuie sa fie de minim 200 euro pe familie.

La aceste imprumuturi cu acte putine oferite de institutul nebancar imogrup, trebuie sa ai discernamant in momentul aplicari si sa intelegi cu luciditate riscurile la care te expui. Aceste finantari se acorda doar cu garantii.
imogrup.ro

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »