IFN care acortda imprumut cu dobanda mica

Si-a propus sa fie de la inceput una din institutiile financiare de top la nivel global si a ajuns un adevarat lider la dobanzile mici acordate clientilor.

Acest ifn si-a propus sa inoveze cele mai multe din imprumuturile acordate. Prin Intesa Sanpaolo Bank ai acces la nenumarate oferte de imprumut si carduri de credit.

Ce sume de bani se ofera


Se acorda bani cu imprumutul prin oferta de nevoi personale oferite in special pentru modernizarea locuintei sau achizitionarea de bunui de consum indelungat.
Suma minim pe care o poti accesa este de 3000 euro si suma maxima poate ajunge pana la 50000 euro. Suma de bani oferita este mica dar in deajuns daca vrei sa faci o achizitie mai costisituare. Ori ce imprumut de la acest ifn are o dobanda fixa sau variabila. Suma de bani se poate accesa in lei sau euro.

Perioada de rambursare este de minim 5 luni si maxim 25 ani. Acest imprumut rapid se poate ridica in maxim 90 zile, pana la acest termen bani pot sta in contul banci pana la ridicarea sumei de bani.

Pentru acest imprumut trebuie sa ai minim 15% din suma pe care vrei sa o imprumuti. Ifn-ul mai cere si maxim 3 codebitori la ofertele de  imprumuturi.

Acesta finantare de la ifn are o dobanda destul de mica, dar dezavantajul este ca trebuie sa depui avans pentru imprumutul solicitat si pana la 3 codebitori, ( giranti )
intesasanpaolobank.ro

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 comentarii:

comentarii
17 ianuarie 2017, 00:59 delete

Ești un om de afaceri sau o femeie? Ești într-un dezastru financiar sau nu aveți nevoie de fonduri pentru a începe propria afacere? Necesitatea de a plăti datoria lor împrumuturi sau de a achita facturile sau de a începe o afacere frumos? Ai un scor redus de credit și veți găsi că este greu pentru a obține capital de împrumut de la bănci / alte instituții financiare locale? Ai nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi:
a) Creditul pentru nevoi personale, extinderea afacerii,
b) Business Start-up, Educație,
c) consolidarea datoriilor,
d) Hard Money Credite
Noi oferim împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 3% și cu garanții reale și nu colaterale, noi oferim credite personale, credite de consolidare a datoriilor, de capital de capital de risc, de împrumut de afaceri, împrumut de educație, ipotecare sau imprumuturi pentru orice motiv ".
Cu toate acestea, metoda noastra ofera posibilitatea de a specifica valoarea creditului necesar și, de asemenea, durata vă puteți permite, vă oferă o șansă reală de a obține fondurile de care aveți nevoie!
Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate, indiferent de credit și există o mulțime de clienți fericiți să susțină această afirmație. Dar tu nu va primi doar creditul pentru nevoi personale care aveți nevoie; vei primi cele mai ieftine bilete one.This este promisiunea noastră: Vă garantăm cel mai mic tarif pentru toate creditele cu beneficii colaterale gratuite.
Ne străduim să lase o impresie pozitivă de durată depășind așteptările clienților mei în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă trateze cu demnitate și respect oferind în același timp servicii de cea mai de calitate, în timp util.
E-mail: midland.credit2@gmail.com
Nume Firma: MIDLAND CREDIT HOME
Vizitati-ne la: www.midlandcreditonline.com

Reply
avatar