Vreau un card de credit foarte rapid care sa cumperi si in rate online

Cardul star Forte de la BT este creat special pentru persoanele ce doresc sa faca cumparaturi in magazinele online cat si in cele fizice cu plata in rate. Aceste carduri se mai pot folosi si la tranzactii de la bancomate  si comercianti din tara sau strainatate cand esti plecat intr-o excursie si ai ramas fara bani.

Detalii si benefici importante

Creat special pentru cumparaturi online si plata prin oras a diverselor cumparaturi sau pentru tranzactionarea la bancomate, deci, poti accesa de pe acest card bani necesari pentru diverselor probleme dar nu mai mult de 20000 lei.

Beneficiile sunt:

  • La emiterea acestui card nu platesti nimica totul este gratuit.
  • Poti cumpara in rate fara dobanda atat in magazinele online cat si la cele fizice, mai exact in ori ce magazin in care se plateste cu cardul.
  • Nu ai costuri la utiulizarea acestuia atat in tara cat si in strainatate.
  • Poti efectua ori ce plata doresti in siguranta maxima pe internet.

Cati bani pot accesa de pe acest card?

Cu aceste carduri ai nenumarate benefici si avantaje, acum sti cat ai chieltuit, cat trebuie sa dai inapoi si cat mai ai de chieltuit luna aceasta pentruu a nu intra in gaura cu bugetul, foarte important, nu te intinde prea mult pentru a nu intra in datorii.
  • Bani pe care-i primesti pe card sunt in functie de salariu. Poti imprumuta de pe card pana la 5 salarii. De ex, la un salariu de 1000 lei poti accesa 5000 lei.
  • Ai obtiunea ca sa restitui bani in rate egale in maxim 5 ani.
  • Dobanda care se impune pentru imprumutul acordat este de 24 % pe an.
  • Nu poti accesa aceste carduri pentru cumparaturi sau pentru credit daca nu ai minim 1 an ca angajat si minim 3 luni la ultimul loc de munca.

Important de retinut

Poti cumpara tot ce iti doresti din toate magazinele partener online sau fizice din orasul tau in rate fara dobanda, suna bine nu-i asa? Ai maxim 12 rate fara dobanda in ori ce magazin partener, in acest an s-au scos si comisioanele, deci, cat costa produsul in magazin fix atat vei plati, nimic mai mult.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »