Cel mai usor credit obtinut printr-un card de ai 12 rate fara dobanda

Din acest an la BCR, ai cel mai hotarat card de credit pe care-l poti folosi si pentru cumparaturi in rate. Aceste carduri sunt oferite in special celor ce doresc sa nu intampine probleme cu bani, deoarece ai bani pe acest card, care-i poti folosi in ori ce moment al zile.

Unde il poti folosi


Cardul il poti folosi in ori ce stat din lume, atat pe internet cat si pentru achizitionarea de diverse lucruri de la comerciantii fizici sau online. Unde este afisata sigla Visa sau MasterCard, in acea locatie il poti folosi.

Sunmele de bani pe care le poti folosi pe pe acest card


Limita de credit pe care o poti folosi  este de minim 500 lei, maximul sumei este de 20.000 lei.

Prin aceasta oferta de credit nu trebuie sa depui garantii sau sa aduci coplatitori, deci, nu se cere garantie pentru creditul obtinut.

Pentru oferta de credit gold, limita de finantare prin acest card este de minim 10.000 lei si maxim 40.000 lei. Acum nu mai este nevoie sa depui documente de care atesta daca ai venit sau nu, de acest demers ne ocumpam noi.

Se poate cumpara cu 0% dobanda?


Intr-adevar poti cumpara produse cu plata in rate direct de la comerciantii online sau fizici. Acest card cumparaturi este creat special pentru a putea cumpara in rate cu dobanda 0%.

Acum poti accesa produse de consum cu plata in rate, pana la 12 rate fara sa platesti dobanda pentru suma achitata de pe cardul din oferta limitata si gold.

Pe langa aceste oferte de ne refuzat, mai poti accesa bani, pe care sa-i restitui in maxim 55 zile fara sa platesti dobanda, mai exact, acum nu mai trebuie sa te imprumuti la prieteni sau frati, scoti cardul si platesti sau ii ridici chas de la bancomat. Daca suma de bani accesata se depune in maxim 55 zile, nu platesti dobanda pentru suma imprumutata.

Daca se trece de cele 55 zile de perioada de gratie in care trebuie sa inapoiezi banii, suma imprumutata se transforma automat in rate egale lunare.

Avantajele Cardului

Este unul dintre ofertele cele mai cautate la aceasta banca de romani ce doresc sa achizitioneze diverse produse cu plata in rate.

  1. Ai card de cumparaturi cu pana 12 rate fara dobanda
  2. Poti achizitiona produse cu reducere prin aceasta oferta
  3. Ai securitate 3D pentru a evita fraudele bancare
  4. Ai 55 zile perioada de gratie cu dobanda 0%
  5. Nu platesti comisioane la platile cu cardul de credit
Poti aplica online la aceasta oferta prin completarea formularului de credit, dupa care in scurt timp agentul bancar te suna pentru comfirmarea ofertei si detalierea cardului.
bundeplata.ro

Share this

Related Posts

First